Steun ons

Wij zijn heel erg blij met particuliere en bedrijfsmatige sponsoring! Wil je ook onze dierenweide steunen, dan kan dat met een donatie, materiaal of als vrijwilliger.

Voor financiële sponsoring kunt je er ervoor kiezen om eenmalig of maandelijks een donatie te doen. Hiervoor kan je contact met ons opnemen om je als donateur aan te melden en de eerste betaling direct online af te handelen. Als je voor maandelijks kiest, zullen wij contact met je opnemen omdat wij niet met automatische incasso’s werken. Omdat je natuurlijk wilt weten waar jouw donatie naar toe gaat, zullen wij samen naar doel werken. Dat is voor nu een hekwerk! Hier moeten we 40.000 voor ophalen!

Voor het sponsoren van materiaal en/of diensten, neem dan voordat je langskomt contact met ons op, zodat hierop ingespeeld kan worden.

Als je namens een bedrijf wilt sponsoren, neem dan contact met ons op, zodat we de invulling daarvan zoveel mogelijk op jouw wensen en onze behoefte kunnen afstemmen.

Laat je liefde voor dieren doorleven. Steun ons met uw nalatenschap

Stichting Dierenweide Zonnehoeve is een non-profit organisatie (ANBI erkend) en afhankelijk van schenkingen, giften of donaties!