Vrijwilligers aan het woord

Oliva

“Ik ben elk weekend op de Dierenweide!  Ik ben dol op konijnen en vind het geweldig om ze te verzorgen. Natuurlijk maak ik ook het terrein schoon of schep ik poep. Dat is geen probleem en hoort erbij!  Hygiëne is erg belangrijk.

Ook vind ik het gezellig om met andere vrijwilligers over de dieren te praten. Zij vinden de Dierenweide net zo belangrijk als ik. Ik ben van plan nog heel lang hier te helpen op zondag!

Daisy

“Ik woon in Hilversum en houd ontzettend van in de natuur zijn en van dieren. In plaats van dat ik geld geef aan een ver doel, kan ik nu echt het verschil maken voor de dieren maar ook voor de directe omgeving. De Dierenweide ligt midden in het groen en hoort bij Landgoed Zonnestraal. Door mee te helpen ben ik zelf zinvol bezig en de dieren zijn altijd dankbaar.

Wat ik mooi vind aan de Dierenweide Zonnestraal is dat het een kleine organisatie is. Je leert snel nieuwe mensen kennen en je kunt zoveel helpen als je zelf wilt. Natuurlijk moet men wel op je kunnen rekenen qua tijd maar ook met de inspanning die je levert. Dat vind ik alleen maar leuk. Ik kom elke keer blij thuis.”

 

Olivia Vrijwilligerswerk Dierenweide Zonnehoeve