Vrijwilligers aan het woord

“Ik ben elk weekend op de Dierenweide! Ik ben dol op konijnen en vind het geweldig om ze te verzorgen. Natuurlijk maak ik ook het terrein schoon of schep ik poep. Dat is geen probleem en hoort erbij! Hygiëne is erg belangrijk. Ook vind ik het gezellig om met andere vrijwilligers over de dieren te praten. Zij vinden de Dierenweide net zo belangrijk als ik. Ik ben van plan nog heel lang hier te helpen op zondag!

Ik heb echt een hart voor dieren en wil graag de handen uit de mouwen steken voor dit goede doel. Ik word er enthousiast van om de dieren te verzorgen en te zien hoe gezellig ze rond mij heen zitten of rondlopen. Ik heb zelf geen ruimte om schapen te houden maar vind het ontzettend leuke dieren. Er zijn best veel 'ouwetjes' en dat doet mij dan extra goed om ze aandacht te geven. Ik ga dan ook elke keer met een voldaan gevoel naar huis; het heeft zin wat ik doe bij de Dierenweide.